اختلالات جدید جنسی
مفدمه
یکی از معضلاتی که امروزه افکار عامه مردم جهان را به خود مشغول کرده است ، ” برهنگی و بی بندو باری جنسی ” است . این پدیده از مسائل مهم جامعه جهانی بوده و دارای ابعاد سیاسی ، اجتماعی ، اقتصادی و فرهنگی شده است . تجربه ی کشور های غربی به خوبی آثار ویرانگر برهنگی و بی بند و باری جنسی را در اختلالات امنیتی و آسایش فرد و اجتماع نشان می دهد.برهنگی باعث تنزل ارزش و احترام اجتماعی زنان، ناامنی فردی و اجتماعی ، تزلزل و سستی خانواده ها، ازدیاد روزافزون خیانت و طلاق، بیماری های جنسی و روانی ، افزایش بزهکاری های اجتماعی ، کاهش بازدهی تحصیلی جوانان، از بین رفتن عشق به معنای واقعی و....می شود.
در برخی جوامع، دسترسی به شرکای جنسی متعدد یکی از راههای نشان دادن قدرت، ثروت و موفقیت برای مردان است
چنین الگویی، فرمولبندی رایج مشاهده شده در جوامع غربی را میرساند که در آنها، مردی ایجاب میکند و انتظار دارد که مرد با هر چند زن که امکان باشد رابطه جنسی برقرار کند. تصور عامه و الگوهای نقشی به برابری مردی با بی بندوباری جنسی یعنی ویژگی «جیمز باندی» که در آن مردان به تسلیم بی چون و چرای زنان در برابر او غبطه میخورند، تداوم میبخشد. دسترسی به تعدادی زیادی شرکای جنسی یکی از راههای نشان دادن قدرت، ثروت و موفقیت برای مردان است.
این انتظارات اجتماعی و تفکرات قالبی لزوما در رفتارها یا نگرشهای واقعی افراد منعکس نمیشوند. گستره تفاوتهای جنسیتی در رفتارها و نگرشهای جنسی گزارش شده، حتی در جوامع به ظاهر مشابه و در زمانهای نسبتا کوتاه، اختلاف فاحش دارد. در ادامه قصد داریم به برخی از این معضلات مدرن اجتماعی اشاره کنیم . معضلاتی که میتوانند علاوه بر تخریب زیربناهای اخلاقی ، انسانی و اعتقادی جامعه بنیان خانواده های اصیل ایرانی را نشانه گرفته و نسلهای زیادی را به ورطه فساد و تباهی بکشاند
سوییچ پارتی
ماجرای رواج کلیدپارتی یا سوئیچ پارتی در بین جوانان چیست؟
سوییچ پارتی به نوعی مهمانی یا پارتی گفته می شود که بنیان خانواده و تعهد بین زن و شوهرها را نشان گرفته است. به این معنی که در سوییچ پارتی مرد به همراه همسرش در سوئیچ پارتی شرکت کرده و با ورود به محل باید سوئیچ خودروی خود را درون جعبه بیاندازد و وقتی پارتی به پایان رسید، مهمانان مرد به طور شانسی سوئیچ ماشین را از داخل گوی درمی اورند و زن صاحب خودرو باید با آن مرد که غریبه است به خانه اش برود! حالا منظور از سوییچ پارتی چیست + ماجرای رواج کلیدپارتی یا سوئیچ پارتی در بین جوانان که اینروزها گاهی به گوش می رسد و مهمانی های شبانه جای خود را به مهمانی های مبتذل به نام سوییچ پارتی دادند.
سوییچ پارتی نوعی مهمانی است که در آن مهمانان به همراه همسر خود به یک مهمانی رفته و قبل از ورود به مهمانی و یا پارتی سوئیچ (کلید) خودرو خود را داخل یک کاسه میاندازند و پس از اینکه پارتی تمام شد خانمها (همسران مهمانان) سوار خودرو خود میشوند و هر مردی که از داخل کاسه هر سوئیچ از خودرو را برداشت میتواند با همان خودرو و زن داخل آن به خانه خود برود و …
به عبارتی دیگر سوییچ پارتی را میتوان به عنوان یکی از گناهان کبیره عنوان کرد که در جوامع غربی که هیچ تعهدی همسران با یکدیگر ندارند در مهمانی ها صورت می گیرد سوییچ پارتی به این صورت است که زن و شوهرها در یک مهمانی شرکت کرده و مرد خانواده سوئیچ خود را درون یک گوی می اندازد و در پایان مهمانی هر خانم که از گوی سوئیچ را بردارد می تواند با مرد صاحب خودرو به خانه برود.
سوییچ پارتی نوعی مهمانی شوم است که از لحاظ اخلاقی دور از قوانین کشورمان است و میتوان آن را یکی از گناهان کبیره عنوان کرد که در جوامع غربی که معمولا هیچ تعهدی همسران به یکدیگر ندارند در مهمانی ها صورت می گیرد.
سوییچ پارتی چیست؟
سوییچ پارتی به نوعی مهمانی یا پارتی گفته می شود که بنیان خانواده و تعهد بین زن و شوهرها را نشان گرفته و باعث از هم پاشیدگی زندگی زوج های جوان میشود. به این معنی که در سوییچ پارتی زن و شوهرها با هم در مهمانی شرکت کرده و شوهر باید سوئیچ خودروی خود را درون جعبه و یا گوی بیاندازد و وقتی پارتی به پایان رسید، مهمانان مرد به طور شانسی سوئیچ ماشین را از داخل گوی درمی اورند و زن صاحب خودرو باید با آن مرد که غریبه است به خانه اش برود!!
ماجرای رواج کلیدپارتی یا سوئیچ پارتی در بین جوانان
سوییچ پارتی یعنی اوج بی غیرتی و رواج ابتذال در برخی خانواده های جوان که ندانسته در دام برخی شیادان می افتند. گسترش چنین مهمانیهای شومی که در آنها عرف اجتماعی، مسائل شرعی بویژه حریم زنان و مردان شکسته میشود، اتفاقی است که برخی کارشناسان قبلا نسبت به آن هشدار داده بودند
استخرپارتی، رنگ پارتی یا سوئیچ پارتی مدتهاست که دیگر مختص پایتخت نیست، این روزها جوانان شهرهای کوچکتر نیز از چنین مهمانیهایی دم میزنند
بساط نوشیدنیهای غیرمجاز پای ثابت این مهمانی است؛ مهمانیهایی که دعوتشدگانشان هیچ ابایی ندارند که در پایان مهمانی به جای همسر خود با همسر شخصی دیگر مهمانی را ترک کنند.
همشهری نوشت: مهمانی طلاق، قدیمی شد گودبایپارتی، خاطره. این روزها کلیدپارتی یا سوئیچ پارتی یا استخرپارتی یا رنگ پارتی طرفدار دارد؛ مهمانی های شومی که آب پاکی را روی دست آنهایی که ادعای حفظ فرهنگ و گسترش سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی دارند، میریزد؛ مهمانی هایی که به گفته کارشناسان، تیر خلاص را به فرهنگ و سنتهای جامعه میزند.
بررسیهای میدانی جامجم نشان میدهد قرارهای این نوع مهمانیها به صورت آنلاین گذاشته میشود، نشانی محل مهمانی نیز در آخرین ساعات از طریق شبکههای اجتماعی با مهمانان به اشتراک گذاشته میشود.
باغهای حاشیه کلانشهرها محل خوبی است برای این مهمانیهای پرسر و صدا. برای ورود به محل برگزاری نیز معمولا نکاتی را در نظر میگیرند، مثلا مهمان که جلوی در رسید، یک یا دو بوق کوتاه میزند.
عباس گودرزی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس، کمکاری نخبگان و مسئولان را دلیل گسترش چنین مسائلی میداند. او با انتقاد از نخبگان و دستگاههای مسئول تاکید میکند: نهادهای مسئول آنطور که باید به وظیفهشان عمل نکردهاند.
آنطور که او میگوید اگر در کشورمان دستگاههای مسئول برای گسترش و برجسته کردن ارزشهای ایرانی ـ اسلامی تلاش کنند، فرهنگ غرب نمیتواند به آسانی بین جوانان جا باز کند.
گودرزی معتقد است شیوع چنین مهمانیهایی در بین جوانان را نمیتوان ساده تصور کرد، زیرا غرب از این طریق میخواهد رسیدن به منافعش را آسانتر کند.
او میگوید آنچه آموزههای دینی برای ما مشخص کرده، مانعی بزرگ است برای غرب، اما آنها برای سست کردن این مانع جوانان را هدف میگیرند آن هم با مجالس پرزرق و برقی که رنگپارتی یکی از آنهاست.
گودرزی میافزاید: هدف این تهاجم فرهنگی چیزی نیست جز متوقف کردن جوانان؛ زیرا اگر جوانان ما غرق در این مهمانیها شوند دیگر جوانانی مانند شهید همت یا چمران را نخواهیم داشت، چراکه چنین فضایی اجازه نمیدهد ارزشهای انسانی شکوفا شود.
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس نسبت به این مساله نیز هشدار میدهد: تا مدتی قبل فقط جوانان متمول دنبال چنین مراسمی بودند، اما اکنون کم نیستند جوانانی از دهکهای متوسط و ضعیف جامعه که به برگزاری این مهمانیها اصرار دارند.
سعید محمدیصادق، جامعهشناس در اینباره میگوید: چنین مهمانیهایی در بین اقشار متوسط نیز مرسوم شده، اما در بیشتر مواقع این مراسم از شهرهای بزرگ به شهرهای کوچک سرایت پیدا میکند و سبب میشود سنتهای بومی یا ارزشهای جامعه از بین برود.
او چنین مهمانیهایی را فرهنگی ساختگی میداند که برای از بین بردن اصالت جامعه گسترش پیدا میکند؛ زیرا نتیجهای بجز از بین بردن سنتها یا اعتماد افراد نسبت به یکدیگر ندارد. محمدیصادق تاکید میکند: بر اثر این مهمانیها اعتقادات سست میشود، در چنین فضایی دیگر نمیتوان به ارزشهایی مانند خانواده نیز فکر کرد.
کلوپ یا مهمانی های جنسی
بطری بازی با سوژه جنسی