<link href="https://cdnjs.cloudflare.com/ajax/libs/font-awesome/4.7.0/css/font-awesome.min.css" rel="stylesheet"/>

خدمات هتلینگ بیماران اعصاب و روان


هتلینگ چیست؟

بهتر است بدانید واژه هتلینگ الهام گرفته از سیستم هتل‌ ها است. این واژه به معنی استفاده بهینه از فضا نیز می باشد. در واقع این واژه بدان معنی است که هیچ شخصی مالک دائمی اتاق یا اتاقک نیست. یعنی هر فردی به طور موقت و در صورت نیاز می تواند از این فضا و اتاق استفاده کند. جالب است بدانید از دهه ۱۹۹۰ این استراتژی در اغلب شرکت های بزرگ به اجرا در آمده است.

 

 هتلینگ توانبخشی بیماران روان به کلیه  اقدامات در جهت ارایه  خدمات زیستی و رفاهی و حتی شبه بیمارستان  میباشد  که مشابه  محلهای اقامتی بوده با این تفاوت که در هتل ها و مراکز توریستی همه اختیارات و انتخابها با مراجعه کنندگان است ولی درمراکز  توانبخشی بیماران روانی مزمن معمولا قدرت انتخاب زیادی  برای بیمار وجود ندارد مگر با رضایت تیم درمان مرکز . این بدان معنی ست که  بیمار معمولا نمی تواند صرفا با نظر خود هر غذایی را و هر پوششی را و هر مکانی را و هر دمای هوایی را و  حتی هر نوع حمام و سرویس بهداشتی را انتخاب نماید . این موارددر  ضوابط خاص مرکز توانبخشی  و تابع قراردادها دستورالعمل های درمانی در مراکز توانبخشی بیماران روانی مزمن  (تحت پوشش سازمان بهزیستی و همچنین دستورالعملهای مربوطه در وزارت بهداشت و درمان و علوم پزشکی )میباشند . البته یک  مدیر مرکز توانبخشی بیماران روانی مزمن  بهتر است نه  آنقدر مقرراتی باشد که مختصر آزادی انتخاب را که شاید موجب آرامش روحی و روانی  از بیمار  باشد را بگیرید و نه آنقدر پروتکل ها را زیر پا گذارد که ارایه  خدمات هتلینگ مرکز توانبخشی  باعث از بین رفتن نظم و انظباط مرکز و حتی خود بیمار گردد.

تجهیزات مراکز توانبخشی بیماران روانی مزمن:

انواع مختلف تخت های توانبخشی بیماران روان , برانکاردها ,انواع تخت ویژه برقی یا مکانیکی (در موارد خاص و به ندرت ) و چندین نوع مختلف تجهیزات میتوان برشمرد . در مراجعه بیماران به مرکز  , هتلینگ مرکز باعث دیدگاه مثبت ومنفی آنان  و دیگر مراجعه کنندگان می شود. چون اشخاص مراجعه کننده هیچ شناختی به دستگاهها و تجهیزات وپزشکان آن مرکز درمانی-توانبخشی  ندارند پس می توان یکی از شاخصهای مهم در یک بیمارستان را هتلینک با ظاهری شیک و به روز  ،  و مهمتر از هر چیز برخورد کارکنان آن مجموعه با بیماران ومراجعه کنندگان دانست.

نتیجتا  ، هتلینگ  هر بیمارستان  معرف دیدگاه روانی و ظاهری هر  بیمارستان است .  توجه به این نکته لازم است که بیماران از درون اتاق های عمل بیمارستانها اطلاعات خاصی ندارند و بالطبع کیفیت خدمات و سطح تجهیزات و فن آوری های اتاقهای عمل و دیگر بخش درمانی برایشان مشخص و مهم  نیست . لیکن برای هر بیمار و همراه وی ، معماری داخلی ، دکوراسیون بخش ها ، خدمات جانبی  ، هتلینگ اتاق بیمار ، سرویس پرستاری ، نظافت بیمارستان  است که بهترین تبلیغ و موثرترین تابلو  جهت جلب رضایت به شمار می رود.

تجهیزات هتلینگ توانبخشی بیماران روان شامل موارد ذیل است :

انواع تشک ساده و ۵ سانت و ۷ سانت و ۱۰سانت ,  تخت معاینه بیمار  , چراغ معاینه  نوزاد , تخت و صندلی معاینه ,   پاراوان لوله ای رنگ استاتیک با پرده  , صندلی تابوره جک دار, پشتی دار  , لاکر کمد کنار تخت بیمار   , ترالی حمل کپسول اکسیژن ,  اتو کلاو   , ترالی اورژانس   , ترالی  ملحفه و لباس کثیف و تمیز  , کاپ حمل دارو , کمد نگهداری دارو  ,تخت  معاینه ثابت و متحرک ، ظروف استیل توانبخشی بیماران روان و پزشکی , پایه سرم ایستاده , سقفی و دیواری , تخت معاینه درمان ,  چراغ معاینه, تخت استراحت بیمار , تخت معاینه , پشت متحرک , تشک تخت بیمار , جای پنبه ای استریل , مبلمان تختخواب شو , کمد و مبلمان توانبخشی بیماران روان , کاسه استیل مخصوص  ید و الکل ,  میز ناهار خوری بیمار و...

تخت توانبخشی بیماران روان چیست؟

تخت توانبخشی بیماران روان  عبارت است از تختی که برای استراحت بیمار در طول زمان بستری و اقامت بیمار بکار می رود . به این علت یکی از تجهیزات ضروری و غیر قابل انکار  در هر مرکز درمانی تخت توانبخشی بیماران روان میباشد.

انواع تخت توانبخشی بیماران روان:

1- تخت معاینه بیمار

2-  تخت بستری موقت در شرایط ویژه

3- تخت توانبخشی بیماران روان چرم و فلز قابل شستشو

4- تخت توانبخشی بیماران روان طبی و سوپرطبی غیر قابل شستشو

 

ترالی :

ترالی ها جزوه از  تجهیزات درمانی- توانبخشی بیماران روان میباشند  که برای نگهداری و حمل راحت  ابزارها و مواد و تجهیزات پزشکی به کار می روند.

انواع ترالی مرکز توانبخشی:

1- ترالی دارو

2- ترالی توانبخشی بیماران روان

3- ترالی اورژانس

 

اینک مختصری توضیح در خصوص انواع ترالی ها ارایه میگردد.

ترالی‌ دارو :

ترالی‌ دارو ازجمله تجهیزات ضروری در محیط درمانی می‌باشد. با استفاده از ترالی دارو، تمام داروها و ابزار مورد نیاز به درستی طبقه‌بندی شده و از آلودگی که ممکن است در محیط وجود داشته باشد جلوگیری می‌شود. ترالی‌های دارو در اشکال وسایزهای مختلف  برای بیمارستان‌ها، مراکز پزشکی و پرستاری طراحی شده اند.وهمچنین برای منظور توزیع دارو کاربرد دارد  . اگر ترالی به صورت منظم طبقه‌بندی و چیده شود، می‌تواند به طور مؤثری در زمان صرفه جویی کرده و از بروز اشتباهات مرتبط با دارو جلوگیری کند. ترالی‌های دارو متحرک بوده و به راحتی از یک اتاق به اتاق دیگرقابلیت جابجایی دارد . انواع ترالی‌های دارو بسته به نیازهای کاربر به صورت کمد دار و یا کشویی طراحی شده‌اند.

 

ترالی مخصوص نظافت :

این محصول شامل طیف وسیعی از ترالی‌های مخصوص نظافت است که دارای قفسه‌های متعدد با اندازه‌های مختلف برای جای دادن تمام اقلام کثیف و کیسه‌های زباله است. علاوه بر سطل‌های تخلیه، در این ترالی‌ کمدهای ذخیره‌سازی نیز وجود دارد که برای تحویل ملحفه به بخش‌های بزرگ مناسب است. برای ملحفه‌های چرک شده، بخش هوشمندانه‌ای طراحی شده، به گونه‌ای که پانل فشاری که درب سطل را بلند می‌کند، به عنوان یک ترمز برای ترالی نیز عمل می‌کند.

 ترالی پانسمان :

 ترالی پانسماناز جنس فولاد ضد زنگ و بهداشتی بوده و تمیز کردن آن آسان است. ترالی پانسمان در اشکال و اندازه‌های مختلف و با تعداد قفسه‌ها و ابعاد مختلف جهت ذخیره سازی لوازم پانسمان موجود است.

 

ترالی اورژانس :

  ترالی اورژانس برای هدفی طراحی شده و شامل تجهیزات و داروهایی است که برای درمان یک بیمار در سی دقیقه اول و یا پس از یک مورد اورژانسی پزشکی مورد نیاز است. اگر  چه ترالی اورژانس بسته به جایگاه قرار دادن آن تا حدودی متفاوت است، اما عموماً دارای تجهیزات مشابهی هستند. همه آنها دارای تجهیزات و قفسه داروهای اورژانسی منطبق با قرارداد درمانی هستند. در موارد اورژانسی، این ترالی همه لوازم و ابزارهای مورد نیاز را در دسترس شما قرار می‌دهد.

 

 

 

وعده های غذایی و میان وعده:

 در  مراکز  توانبخشی  بیماران  روانی  مزمن معمولا 3 وعده  غذایی اصلی شامل  صبحانه  ،  نهار  و شام   بهمراه  دو  وعده میان وعده شامل  میوه  تنقلات  ، نوشیدنی ، میوه  و ... به بیماران  داده میشود  .

پخت  و سرو  غذا در این مراکز  تحت  نظر  کارشنان تغذیه  انجام میشود  .  در ست  است  که دقت  بالای  بیمارستانی در طبخ  غذا  وجود  ندارد  اما میبایست در  وعده های  غذایی  و  نحوه  طبخ  آن  نظارت  کامل  اعمال  گردد  .  نکته مهم این  است  که ماهیت  این نوع بیماری  و  مصرف داروهای  روانپزشکی  معمولا مانع  از  تحرک  زیاد بیمار و  سوخت  ساز  زیاد  در بدن  میشود لذا جهت  جلوگیری از  بیماریهایی همچون جاقی و  اضافه  وزن  ، دیابت ،  فشار  خون و... میبایست  نوع  غذای  بیماران کنترل شود 

ضمنا  نوع و طعم  غذا  ها  نمی بایست با  دارو های  روانپزشکی  تداخل  درمانی  و  دارویی  ایجاد  نمو.ده  و  اثرات  دارو ها  را  کمرنگ  و یا  پررنگ  نماید 

 

آشپزخانه و کترینگ

لاندری و خشکشویی

استحمام بیماران

 

حریم خصوصی و تفکیک بیماران

 

پرسنل :

خدمتکار

مراقب

 

خدمات مولتی مدیا و رسانه های

خدمات ارتباطی

ملاقات

سم پاشی

 سیگار

مرکز روان
Image is not available
Image is not available
Opening Hours
7/24
Call us
9122602410
write us
https://markazeravan.ir
Mrkaz Ravan
previous arrow
previous arrow
next arrow
next arrow